او يادآور شد: پيش از تصويب اين آييننامه اتومبيلهاي کلاسيک و آنتيک که ما از آنها به عنوان خودروهاي تاريخي ياد ميکنيم، به دليل مسکوت ماندن و بيتوجهي در حال از رده خارج شدن بودند و به سمت فراموشي و نابودي ميرفتند؛ به همين دليل کانون جهانگردي و اتومبيلراني اقدام به برنامهريزي براي اين اتومبيلها کرده است تا اين يادگاران گذشته، براي هميشه ماندگار شوند.
«انصافي» گفت: برنامهريزيهاي اين نهاد، به تشکيل کارگروه شناسايي و صيانت از خودروهاي تاريخي، متشکل از نمايندگان سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري، نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران، سازمان حفاظت از محيط زيست، سازمان تربيت بدني در محل کانون جهانگردي و اتومبيلراني منجر شده است.
او ادامه داد: از اقداماتي که از سوي کانون جهانگردي و اتومبيلراني جمهوري اسلامي ايران، براي شناسايي و صيانت از خودروهاي تاريخي درنظر گرفته شده، برپايي نمايشگاههاي متعدد با حضور منحصر بهفردترين خودروهاي تاريخي است.
مديرعامل کانون جهانگردي و اتومبيلراني يکي از اثرات برپايي اين نمايشگاهها را، فرهنگسازي درباره اهميت و جايگاه اين نوع خودروها دانست و گفت: اين مهم ميتواند به رفع مشکلات کلاسيکداران و علاقمندان به اين نوع خودروها کمک کرده و به حفاظت هرچه بهتر خودروهاي تاريخي منجر شود.
«انصافي» افزود: در اين نمايشگاه 80 خودرو کلاسيک، که 10 دستگاه از آنها متعلق به کاخ موزه سعدآباد است و مابقي آنها نيز در اختيار مالکان خصوصي قرار دارد در معرض نمايش عمومي گذاشته شده است.
او خاطرنشان کرد: پيشبيني ميشود پس از اين و با اقداماتي که کانون جهانگردي و اتومبيلراني، به طور جدي براي صيانت از خودروهاي کلاسيک پيگير آن است، به نتايج بسيار مهم و تاثيرگذاري در آينده نزديک دست پيدا کنيم.
/115
انتهای پیام/